18.05

At det er noget særligt, at brygge en øl ved hjælp af festivalgæster urin, er en god historie. Således har nogle af verdens største medier bragt historien om Landbrug & Fødevarers øl Pisner.

- Det er jo helt fantastisk, at vi kan nå ud til millioner af mennesker uden for landets grænser. Forhåbentlig kan vi bidrage til at brande Danmark som et land, der går nye veje for bæredygtig fødevareproduktion. Blandt verdens politikere er der stort fokus på cirkulær økonomi, og Pisner-øllen må siges at være lige netop det i yderste potens, siger Karen Hækkerup, adm. direktør i Landbrug & Fødevarer.

- Det er en mulighed for vise vigtigheden af, at vi skal se på affald som en ressource. Recirkulering er bæredygtighed. Vi kan ikke bare bruge af naturens ressourcer, vi er nødt til hele tiden at finde på nye måder at genbruge ressourcer på og bringe ressourcer tilbage til naturens kredsløb, siger Henrik Vang, direktør for Nørrebro Bryghus.

Se hele pressemeddeleelsen med link de mange internationale rapportager om Pisner-øllen her.

Læs mere om Beercycling her